
Kakku on tosi helppo ja nopea tehdä, lisäksi se on helppo muunnella erilaisia ruokavalioita noudattaville. Meillä mentiin vegaaniversiolla: jäätelö oli Tofulinen mansikkajäätelö, joka on muuten tosi herkullista. Alkuperäisessä ohjeessa oli perinteinen tiiliskiven mallinen suklaajäätelö. Bongasin ohjeen Maku-lehden Facebook-sivulta.
S'more-jäätelökakku
n. 1 litra jäätelöä
suorakaiteenmuotoisia keksejä
vaahtokarkkeja
suklaakastiketta
Kuumenna uunin grillivastus 300 asteeseen. Nosta jäätelö uudinkestävälle vuoalle tai lautaselle. Muovirasiasta jäätelön saa kokonaisena irti kun ensin upottaa rasian hetkeksi kuumaan veteen. Reunusta jäätelö kekseillä ja kippaa päälle vaahtokarkkeja. Laita vuoka uuniin reiluksi minuutiksi. Tarkkaile tilannetta koko ajan, vaahtokarkit ottavat väriä todella nopeasti. Koristele suklaakastikkeella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti