Porkkana-kesäkurpitsapihvit
3 dl karkeaksi raastettua porkkanaa
2 dl karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
1/2 dl ruokakermaa
1 dl vehnäjauhoja
100 g murennettua fetajuustoa
1 tl kuivattua minttua (minä laitoin vain pienen ripauksen minttua, se oli minusta riittävästi)
1/2 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
Paistamiseen 2 rkl öljyä tai voita
Yhdistä porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota kymmenisen minuuttia. Pasta pihvit ohukaispannussa tai muotoile ne lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4-5 minuuttia molemmilta puolilta. Pidä pihvit lämpimänä esim. folion alla ja tarjoa esim. jogurttikastikkeen kanssa.
Minä sekoitin uunikalalta tähteeksi jääneeseen kastikkeeseen (kermaviiliä, tilliä, sinappia, ripaus sokeria ja suolaa) loput fetajuustosta ja lisäsin hieman sitruunamehua. Kastikkeesta tuli oikein passeli!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti